gearriveerd (net op tijd) - Reisverslag uit Seattle, Verenigde Staten van amma - WaarBenJij.nu gearriveerd (net op tijd) - Reisverslag uit Seattle, Verenigde Staten van amma - WaarBenJij.nu

gearriveerd (net op tijd)

Blijf op de hoogte en volg

10 April 2007 | Verenigde Staten, Seattle

hoi allemaal,

We zitten nu lekker op de bank met een glas lokale witte wijn in de hand of in de buurt (de ogen vallen vrij spontaan dicht). Het was een enerverende dag die voorspoedig verliep totdat we even na vijf uur bij ons appartementencomplex (Radford court) arriveerden, maar daarover later meer.
De dag begon relaxed met opstaan, aankleden, laatste kleding en beddegoed verzamelen, matrassen opbergen en ontbijten. Rond kwart voor negen bleek onze taxi reeds voor onze deur te staan wachten. Na de lading koffers ingeladen te hebben en een kort afscheid van (honden-uitlatende) buren, zaten we dus reeds voor 9uur op de weg richting Schiphol.

Oeps, mijn ogen beginnen ook te sputteren, morgen dan maar de res erbij schrijven.

groetjes vanuit Radford Court
AMMA

• 10 April 2007 - 19:23

Sandra:

Jullie maken ons wel nieuwsgierig! Was er geen appartement aan Radford court voor jullie? Anyway dat lezen we morgen wel! In ieder geval een hele fijne tijd in Seatle!

Groetjes van Sandra, Leo, Daan & Emma!!!!!

• 11 April 2007 - 14:10

Mardine:

Hoe zo net op tijd???

Pa en ma hebben goed gereisd en zaten om 6.30 pm hier aan de koffie met pie.We laten hen jullie website en foto's zien en proberen ze een laptop aan te praten. Veel plezier

• 11 April 2007 - 18:49

Susan:

he daar,

goed om te horen dat de reis OK was. Ben wel benieuwd hoe het settelen in seatle gaat?

• 11 April 2007 - 19:11

Ine:

leuke voyager, ruim genoeg??
    hopelijk niet te veel last van de jetleg... tot horens
    groetjes fam. langeveld
    ps. bedankt voor de extra was + brand